Welkom op de website van NAP Transport BV

Nap Transport BV houdt zich bezig met beroepsgoederenvervoer over de weg sinds juni 1986. Met wat geleend geld werd een nieuwe vrachtwagen aangeschaft. De eerste drie jaar werd er internationaal gereden met trekker en oplegger. In april 1988 namen we ons eerste personeelslid in dienst, die overigens nog steeds bij ons werkt!

Floating Right

Van één auto werd er uitgebreid naar vijf. In november 1990 hebben we het regiovervoer voor een wereldwijde logistieke dienstverlener overgenomen. In dezelfde periode hebben we grond aangekocht op het Edese industrieterrein Heestereng. In een gehuurde kantoorwagen hebben we zo'n drie jaar gewerkt. In oktober 1993 was de nieuwbouw klaar en zijn we verhuisd naar het nieuwe kantoor. Inmiddels waren we gegroeid naar twaalf eenheden internationaal en zes eenheden regionaal vervoer.

Floating Left

Doordat het regiovervoer elk jaar gestaag groeide, rijden we op dit moment met twaalf eenheden. Intussen zijn we ook gestart met nationaal transport als charter voor meerdere opdrachtgevers. Het huidige personeelsbestand omvat 30 werknemers en 25 transport eenheden.

Nieuw: Nap Transport BV rijdt sinds kort met een Lang Zwaar Voertuig (LZV) - Klik op de knop ''LZV-project" voor meer informatie.